Elindult a Deliveri.hu online élelmiszer házhozszállítási szolgáltatása Nyíregyházán!

A Debrecenben létrejött vállalkozás Nyíregyházán is megkezdi tevékenységét franchise formájában. Mostantól Nyíregyháza lakói is élvezhetik az online bevásárlás előnyeit, hétről hétre megújuló akciókkal, kedvezményekkel és újdonságokkal várja a látogatókat a Deliveri.hu.

A franchise rendszer célja, hogy a több éves tapasztalatot átadva segítséget nyújtson olyan lakók számára, akiknek nehézséget okoz a mindennapi élelmiszer, illetve vegyi árucikk beszerzése, ezáltal elkerülve a nehéz bevásárlótáskák cipelését, a hosszadalmas sorban állást és a szupermarkethez való eljutást.

A rendelés kézbesítése saját gépjárművel, a vásárló által megjelölt napon és időpontban történik.

A széleskörű termékkínálat lehetővé teszi, hogy minden olyan árucikk elérhető legyen, amely otthonában vagy irodájában szükséges, legyen az tejtermék, húskészítmény, alapvető élelmiszer, italáru, zöldség-gyümölcs, tisztítószer, vagy friss pékáru.

A Deliveri.hu a közeljövőben szeretné kiterjeszteni a szolgáltatását, ezáltal -a fővároson kívül- a vidéki településeken is rendelkezésre állna az online élelmiszer vásárlás lehetősége.