Duplázás az Arénában
Győzött a Kölcsey DSE kézilabda együttese.

Jól kezdett és szép gólokkal pillanatok alatt elhúzott legutóbbi bajnokiján a Kölcsey DSE leány kézilabda csapata. A félidő végéig tovább növelte előnyét a Nyíregyháza, és a játékrészben kapott 6 gól önmagáért beszél, főleg, hogy ebből 4 büntetőből esett és összesen 2 akciógólt kaptak a nyírségiek 30 perc alatt!

- Jó volt a folytatás is, örömömre elmaradt a korábban szokásos hullámvölgy, így csak a győzelem aránya volt kérdéses. Néhányszor a taps is felhangzott 1-1 szép megoldásunk révén. Végeredményben ilyen nagy arányban is megérdemelt a sikerünk. Úgy vélem elsősorban taktikailag múltuk felül ellenfelünket és a sok jó egyéni teljesítménynek is köszönhető magabiztos sikerünk. Torkos nagyon jól védett és Varga is jól szállt be. A mezőnyben Tilki, Hrabina, Katona, Papp, Gyimesi egymást múlták felül, de Hruska, Kelemen és Silye is jól játszottak - mondta Hadobás István edző.

A juniorok 31-19-es sikerrel a tabella legfelső fokára ugrottak. 

Kölcsey DSE-Nyíregyháza–Juventus Panoráma Heves 31–19 (14–6)

Continental Aréna, 150 néző

v.: Katona J., Konyári I.

Kölcsey: Torkos A. /41 %/ – Hrabina I. 6/3, dr. Tilki A. 6, Kelemen G. 1, Gyimesi L. 3, Katona K. 6, Papp A. 5. Csere: Varga F. (kapus), Hruska Zs. 2, Silye V. 2/1, Márkus G., Vitányi A., Rabatin H. Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 6, illetve 14 perc.

Hétméteresek: 5/4, illetve 8/7.