Döntőben a kadett kosarasok
Az országos fináléban vesz részt a Sportcentrum kosárlabda-együttese. Az atléták a csapatbajnokságon vesznek részt.

A Nyíregyházi Sportcentrum színeiben 16 atléta 22 versenyszámban indul május 14-én Debrecenben, a Magyar Atlétikai Csapatbajnokságon.

Kosárlabda

Debrecenben rendezik a fiú kadett kosárlabda-bajnokság országos döntőjét. A fináléba a Sportcentrum együttese is bejutott. Boczkó Ádám csapata a csoportmeccseken a házigazda Debreceni Kosárlabda Akadémia, a Szeged és a Budapesti Honvéd ellen lép pályára. Egy éve a hatodik helyen végeztek a nyíregyháziak, most szeretnének a legjobb négy közé kerülni. A gárda jó formában van, a döntőbe kerülésért a Pécset győzték le legutóbb hazai környezetben 17 ponttal.

Súlyemelés 

Szerencsen, a Súlyemelő Diákolimpián Urbán Ákos, a Vasvári Pál Gimnázium tanulója összetettben a harmadik helyen végzett. Felkészítője Seres István. 

Kézilabda

Utolsó bajnoki mérkőzéséhez érkeztek a junior kézilabdás fiúk. A Törökszentmiklós csapatát fogadják a Bem tornatermében szombaton 16 órai kezdettel.

Röplabda

Keszthelyen szerepelnek az Országos Serdülő Bajnokság döntőjén Balázs István röplabdás lányai május 14–16-áig. A legkisebbek pedig „manó” kategóriában Budapesten mérettetik meg magukat az országos Mini Röplabda Kupán május 16-án.

BNM-DL