Családi nappal búcsúztatták a szezont a vízilabdások

Családi nappal zárta a szezont az Aqua SE vízilabda együttese. 
A csapatok főztek, mindenki nagy örömére finomabbnál finomabb ételeket, a gyerekek ugrálóváraztak, fociztak, kosaraztak, színesebbnél színesebb csillámtetkókat öltve magukra. A legnagyobb felüdülést a tűzoltók okozták, hiszen a 30 fokos melegben habpartyval hűthették magukat a résztvevők.

- Csodálatos környezetben -köszönet a Vadász Kamarának-csodálatos időben, csodálatos emberekkel tölthettük el az elmúlt vasárnapot. Igazi csapatmunka jellemezte az idei évet, hiszen a támogató egyesület, szakemberek, létesítmény, segítő szülők nélkül nem lennének ott a gyerekek, ahol most. Persze a munka nehezebbik fele az övék és bízunk benne,hogy a jövő szezont minimum ilyen hittel, alázattal és munkamorállal kezdik és folytatják is mint az ideit - mondta Szakács Roland, az Aqua SE elnöke. 

Elbúcsúztatták a klub két saját nevelésű játékosát Potor Petrát és Urbin Zsófit, akik szeptembertől az Eger színeiben folytatják tovább.  A főzőverseny eredményhírdetése és a  díjkiosztók után a 200 szeletes AQUA tortából is jutott mindenkinek.