Barátságos mérkőzés szeptember 28-án

Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző, a Megyei Paragrafus Kupa Válogatott csapatkapitánya tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy szeptember 28-án immáron 8. alkalommal kerül sor arra a nagyszabású labdarúgó rendezvényre, melynek szereplői a Magyar Görögkatolikus Papi Válogatott és a Magyar Jogász Egylet Paragrafus Kupa Válogatottja.


Az esemény célja az egyházi és a világi közszereplők ismerkedésének elősegítése, baráti kapcsolatok ápolása és a tömegsport népszerűsítése. Az első két találkozóra Nyíregyházán került sor, azóta sorrendben Ajak, Kisvárda, Gyulaháza, Vásárosnamény és Csenger volt a helyszín.

A hírverő nagypályás focimeccs a barátságos mérkőzések szabályai szerint kerül lebonyolításra. A mérkőzést követően a játékosok és a meghívott vendégek közös istentiszteleten vesznek részt.

A hagyományosan évente szeptemberben sorra kerülő rendezvény helyszíne idén Fényeslitke, házigazdája Mártha Mihály Tibor polgármester. A mérkőzésre szeptember 28-án (pénteken) 14.00 órai kezdettel kerül sor a helyi sporttelepen.