Balesetet okozott Tarpán, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt

A rendőrség keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú gázolót.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya 15070/861/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető az általa vezetett lengyel hatósági jelzéssel ellátott, fehér színű, Volkswagen Passat típusú személygépkocsival közlekedett Tarpa belterületén 2020. december 21-én 17 óra 30 perc körül. A Hunyadi úton haladt a Kossuth út irányába, amikor egy kanyarban elveszítette uralmát a járműve felett, és az út melletti autóbuszmegállóba sodródott, ahol elgázolta az ott várakozó férfit és nőt, akik megsérültek. A baleset után a járművezető a gépkocsiból kiszállt, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül, gépkocsiját hátrahagyva elhagyta a helyszínt.

Az ismeretlen járművezető rövid hajú, kb. 160 cm magas, zömök testalkatú, sötét, vélhetően zöld színű kapucnis pulóvert és fekete nadrágot viselt.   

Kérjük, hogy aki információval rendelkezik az eddig ismeretlen járművezető személyazonosságáról, tartózkodási helyéről, vagy a baleset körülményeiről, az jelentkezzen személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu