Az utcabútorokat és játszótereket tisztítják a NYÍRVV dolgozói
Fotó: Szarka Lajos

A tavaszi jó idő egyre több családot csalogat a szabadba. Biztonságosan használhatják az utcabútorokat, sport- és játékeszközöket, hiszen a NYÍRVV Nonprofit Kft. dolgozói folyamatosan tisztítják ezeket. Több mint 120 szabadtéri létesítményt fertőtlenítenek hipós oldattal.

 

Szerda reggel a NYÍRVV munkatársai a Szabadság téri Rotary-játszótéren dolgoztak, majd a Géza utcai következett. Rövid téli szünet után meghatározott rendben folytatják a játékok, sportszerek és utcabútorok tavaly tavasszal elkezdett fertőtlenítését.

„A járvány terjedésének lassítása érdekében rendszeresen fertőtlenítésre kerülnek a nyíregyházi játszóterek, a kondiparkok, valamint a közterületre kihelyezett utcabútorok is. A társaságunk kezelésében álló 101 játszótér és 21 kondipark fertőtlenítése ütemezetten zajlik, természetesen a frekventált belvárosi területeken gyakrabban végezzük a munkálatokat.

A NYÍRVV Nonprofit Kft. a közterületi játszótereken, kondiparkokon és utcabútorokon túl, az általa üzemeltetett területeken, így a piacokon is minden szükséges intézkedést megtesz a járvány terjedésének lassítása érdekében.

A látogatók és árusok részére több fertőtlenítőpontot is kialakítottunk a piacok területén, valamint a vásárlók részére nyitott tereken és helyiségekben rendszeres a fertőtlenítés. A piacokon az asztalok elhelyezésénél munkatársaink törekednek arra, hogy a lehető legnagyobb távolságot megtartsuk” – tájékoztatott Mátyásné Károly Eszter, a NYÍRVV Nonprofit Kft. marketing- és PR-menedzsere.  

Nyíregyháza belvárosából a külterületek felé haladnak a cég dolgozói, és gyakorlatilag folyamatosan permeteznek a világjárvány ideje alatt utcákon-tereken a hipós oldattal.

Kapcsolódó galéria

Játszóterek fertőtlenítése 2021 04 28