Az Újpest ellen készül a futsal csapat

Az Újpest ellen lép pályára pénteken az A Studio Futsal Nyíregyháza csapata. Az NB-I-es gárda jelenleg a nyolcadik helyen áll az élvonalban. A lilákkal pár hete még edzőmeccset játszottak a mieink. 

A Nyírbátor ellen legutóbb megszerezte második győzelmét a bajnokságban az A Studio Futsal Nyíregyháza csapata. A mieinknek ez volt az első hazai sikerük. Bár 5-2-re nyert a Stúdió, Lovas Norbert vezetőedző folyamatosan hangsúlyozza a játékosoknak, hogy nem szabad elszállni a sikertől, és helyén kell kezelni a győzelmet. 

- Kértem a játékosoktól, hogy koncentráltak maradjanak, a legutóbbi győzelemnek örültünk, de már a következő feladatra kell figyelni – mondta Lovas Norbert vezetőedző.

A Nyírbátor elleni győzelem után szünet következett a bajnokságban, most viszont újra felpörögnek az események. Pénteken Budapestre utazik a Nyíregyháza, és az Újpest ellen lép pályára. A lilákkal a felkészülés során találkozott a gárda, akkor az újpestiek nyertek. A tabellán jelenleg egy hellyel állnak csak előrébb a budapestiek, a 7. pozíciót foglalják el, míg az A Studio a 8. Az Újpest egy Debrecen elleni döntetlennel kezdte a szezont, később pedig legyőzték a Rubeolát és a Magyar Futsal Akadémiát. Október 24-én az ELTE lesz a következő ellenfél hazai környezetben, majd a hónap végén a DEAC vendége lesz a Nyíregyháza.