Az élet táncát táncolja és holisztikus egészség coachként is segít Oláh Henrietta!
Fotó: Kocsis Eszter

Nia tánc Nyíregyházán?! Volt, van és lesz is ilyen! Interneten akadt meg az ’eseményen’ a szemem.

Az oktató, Oláh Henrietta mesélt nekem:

Az élet táncát táncolom minden pillanatban. Követem a szívem, a testem hangját. Nő, édesanya vagyok, 2 csodálatos fiú gyermekem van: 18 és 12 évesek. Szeretem az embereket megismerni, felfedezni, ahogy saját magamban is találok rejtett kincseket, elveszett értékeket, melyet igen, érdemes a vilàg számára megmutatni. Az élet minden örömét, fájdalmát, kalandját táncban, zenében, a lépések és mozdulatok sokszínűségében, teljességében élem meg, és persze nyitott szívvel élek – mert úgy hiszem: másképp nem érdemes.

Heni tanácsadó vagy manapság ’divatosabb’ és egyre ismertebb néven: COACH is. Mivel foglalkozik és kiknek segít?

Holisztikus Egészség Coachként segítem a hozzám forduló nőket, férfiakat, gyermekeket, családokat màr 15 éve. Többek között fontos a tudatos táplálkozás, a testtudatosàg, Bach viràgteràpiàval és speciális stresszoldó technikával, érzelmeket felszabadító  WingWave Coachinggal is segítek, utóbbit egy igazán különleges, világot bejáró coaching jàtékkal is teljessé tettem, ez a Points of You®. Csapatban és egyénileg is, üzleti vonalon és magánéletben egyaránt, új nézőpontokat tudunk felfedezi, mellyel letisztul minden, ràlàtunk a bennünk rejlő történetekre és új nézőpontból tekintünk, reagàlunk az eddigi helyzeteinkre.

De nemcsak coachként, hanem táncoktatóként is ismerik már a nyíregyháziak Henit:

Nia Technique® és Shakti Dance® tàncoktató vagyok. A legtöbben HenNiànak szólítanak és a Nia tànc àltal ismertek meg. A Nia tàncot Nyíregyházán kezdtem tanítani 2012 őszén és hiába elköltöztem a családommal: azóta is hazàjarok! Imádom Nyíregyházát, hamarosan újra lesz órám a városban. A Nia - Now I Am – a TEST ÚTJA – testünk jelzéseinek tudatosítása, öngyógyítás, öröm, közben pedig meghozza formáink feszességét és a ’végre a bőrömben vagyok érzés’-t. Erőt ad, javítja a koncentrációt, a vérkeringést, mozgékonnyá tesz, közben pedig ellazít. Megtanít úgy mozogni, ahogy a saját testünknek a legjobb.

Mikor és hol próbálhatják ki az érdeklődők a Nia táncot Nyíregyházán?

Kihagyhatatlan táncos este lesz január 24-én, péntek este az Alvégesi MűvelődésiHázban 18:30-tól!

 

Szerző: Rutkai

Fotók: Kocsis Eszter (lasdmagad.hu)