Alapkőletétel Nyíregyházán – Új étterem épül a Korányin

Az Aurum Frons Grand Korlátolt Felelősségű Társaság a Széchenyi Terv Plusz program keretében meghirdetett „A mikro-, kis-  és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívásra támogatási kérelmet nyújtott be, melyet a Támogató támogatásra alkalmasnak minősített.

A most elnyert támogatással új vállalkozási szegmenst alakítanak ki, éttermi szolgáltatás formájában. Ez a szolgáltattatás helyi fogyasztás és kiszállítás egy modern környezetkímélően fenntartható, alternatív megújuló energia forrásokkal ellátott, korszerű technologiával rendelkező, szép és egészséges épület formájában valósul meg.

Az alapkőletételre 2022. szeptember 24-én került sor, ahol a beruházást Jóni Gábor ismertette, Halkóné dr. Rudolf Éva pedig mint a térség önkormányzati kepviselője és a közgyűlés gazdasági és tulajdonosi bizottságának elnökeként volt jelen.

Az új tevékenységek beindításával a cég több lábon állása valósul meg, több piaci szegmensben tud jelen lenni, így széleskörű és szerteágazó célcsoportot tud kiszolgálni/megcélozni.

Kapcsolódó galéria

Alapkőletétel Nyíregyházán