A Vasast fogadja a hétvégén a Fatum Nyíregyháza

A Vasast fogadja a bajnokság következő fordulójában a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdásokra nehéz mérkőzés vár, mivel a bajnoki címvédő ellen kellene bravúrt elérniük. A mieink szeretnének meglepetést okozni. 

Az előző fordulóban elszenvedte a pályán első vereségét a Fatum Nyíregyháza. A mienk Kaposváron léptek pályára, és úgy, tűnt nem okoz gondot a somogyiak legyőzése. A csapat jól játszott, szettlabdái voltak az első játszmában, ám ezeket nem sikerült értékesíteni, és fordítottak a hazaiak. A folytatásban ugyan egyenlített a Nyíregyháza, de végül 3-1-re nyerte a találkozót a Kaposvár. 

- A Fatum Nyíregyháza egy jó csapat. Nem szabad elfelejteni, hogy korábbi bajnokról van szó, de most kicserélődött a keret, velem együtt fiatal játékosok érkeztek nyáron. Biztos vagyok abban, hogy ütőképesek leszünk, de az elmúlt meccsen még nem voltunk azok, mert elvesztettük a koncentrációnkat. Ez nagyon fontos dolog. De optimista vagyok, és újra és újra bízok a játékosaimban - mondta Leonidas Gaitanakis vezetőedző, Fatum Nyíregyháza

Kaposváron a csapat legjobbja Selena Leban volt. A fiatal szlovén játékos több mint húsz pontot szerzett a hétvégi meccsen. 

- Természetesen egy nagyon jó csapatot fogadunk majd, de ha a legjobb teljesítményt nyújtjuk a pályán amit tudunk megfelelő koncentrációval, akkor egy nagyon jó mérkőzést játszhatunk ellenük – tette hozzá Selena Leban. 

A Vasas idén még nem veszített találkozót, mindhárom eddigi bajnoki meccsét megnyerte, és a nemzetközi kupában is szerepel. A játékoskeretük nagy része egy éve együtt játszik, így jól ismerik egymást. A Fatum Nyíregyháza szombaton 18 órától a Continental Arénában fogadja a fővárosiakat.