A Móricz Zsigmond Színház decemberi előadásai

A Móricz Zsigmond Színház decemberben több bemutatóval is készül: 2022. december 10-én, szombaton 19 órától Tárnoki Márk rendezésében a Teljesen idegenek című nagyszínpadi vígjátékkal, 2022. december 16-án, pénteken 19.30-tól pedig Kovács Lehet rendezésében a Görbe tükrök előadással várják a Nézőket a Művész Stúdióban! Az év utolsó hónapjában nem csak színházbérletes, hanem több bérletszünetes produkcióval várják a Látogatókat, a két ünnep között is! 

December 2-án, pénteken 19 órától a Raszputyin című produkciót láthatják a Szatmárnémeti Északi Színház vendégelőadásában.

Szőcs Géza drámája egy történelmi látlelet a kollektív európai és globális lelkiismeretünkről, mely a történelmi valóságot helyezi fókuszba Raszputyin fiktív szűrőjén keresztül.

December 27-én, kedden és 28-án, szerdán 19.30-tól Horváth László Attila, Illyés Ákos és Tóth Zolka a Művész Stúdióban az Új stílusgyakorlatok-kal várja a fergeteges vígjátékok kedvelőit!

A múlt század közepén egy francia író, Raymond Queneau „Exercices de style”, azaz „Stílusgyakorlatok” címmel remekművet vetett papírra, melyet kilencvenkilenc stilisztikai formában írt meg. Éppen, mint a magyar népmesék! Annyi bizonyos csupán, hogy lesz rá kilencvenkilenc, vagy hetvenhét, de legalább is huszonkettő megoldásunk a Móricz Zsigmond Színház színpadi változatában!

A Görbe tükrök című előadást bérletszünetben is láthatják a Nézők december 29-én, csütörtökön 19.30-tól a Művész Stúdióban! Az énkeresés és a családállítás áll az amerikai szerző darabjának középpontjában. A főbb szerepeket Szabó Márta és Horváth László Attila játsszák.

– Az óévet szeretnénk közönségünkkel együtt búcsúztatni: december 30-án, pénteken 19.30-tól egy Zenés Előszilveszteri műsorral készülünk a Móricz Zsigmond Színház művészeivelSzeretettel várjuk Nézőinket!  tájékoztatta szerkesztőségünket a teátrum.

Jegyek elérhetőek: https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas/