A legsikeresebb esztendő - Ünnepelt a Spartacus Torna Club aerobik csapata

Fennállásának legsikeresebb éve volt a 2021-es a Spartacus Torna Club számára. Az aerobik és tornász versenyzők 88 érmet szereztek hazai és nemzetközi versenyeken. Egy gálával zárták az esztendőt. 

Köszöntötte versenyzőit a Spartacus Torna Club. Volt mit ünnepelni az évzáró gálán, az egyesület ugyanis eredményes esztendőt tudhat a háta mögött. 88 érmet szereztek, és nem csak idehaza, hanem külföldön is remekül szerepeltek. Bulgáriában, Csehországban és Szlovákiában is volt dobogósuk. 

- Az elmúlt három év legjobb eredményét értük el idén, és a Magyar Torna Szövetségtől elismerést is kaptunk, mert mi adtuk a második legöbb versenyzőt idén - mondta Révész Viktória, a Spartacus Torna Club elnöke. 

Az évzárón egy kis összefoglaló filmet is vetítettek, illetve elbúcsúztatták azokat a sportolókat, akik tanulmányaik miatt befejezik pályafutásukat. Megannyi siker és emlék köti őket a klubhoz, ahová szeretettel várják vissza őket a jövőben is. 

- Ezek a lányok a kezdetektől velünk voltak, a többség Takácsné Gaál Krisztinánál kezdték el az aerobikot. Az ajtó mindig nyitva áll előttük, ha csak beszélgetni szeretnének, akkor is örömmel látjuk őket - mondta Hubacsek László vezetőedző.  

A fő cél jövőre az, hogy nemzetközi szinten még eredményesebb legyen a csapat. Az edzők abban is bíznak, hogy néhány fiatal már a világbajnokságon is megmutathatja tudását, a mostani 88 érmet pedig szeretnék túlszárnyalni, és száz fölötti eredménnyel zárni a következő esztendőt.