A BringaVáros 2020-as rendezvényén a kellemetlen időjárás ellenére is félezren tekertek
Fotó: Trifonov Éva

Immár harmadik alkalommal rendezték meg szombaton a 2018-ban hagyományteremtő céllal létrehozott kerékpáros szabadidős sportrendezvényt. A kedvezőtlen időjárás ellenére közel 500-an vettek részt a BringaVáros sporteseményen és gyűjtötték a pecséteket a bringapontokon. A rendezvény keretében 13-an regisztrálták kerékpárjukat a szépségversenyre. A lájkok segítségével hétfő 20.00 óráig várják a szavazatokat a legegyedibb, legkülönlegesebb vagy legszebb kétkerekűekre, a Nyíregyháza MJV Facebook oldal segítségével.

A kedvezőtlen időjárás ellenére közel 500-an vettek részt a sporteseményen és gyűjtötték a pecséteket a város különböző pontjain felállított bringapontokon.

Pecsétek, ajándékok

Többen kihasználták a meghosszabbított regisztráció lehetőségét, így az eső elálltát követően vágtak neki az állomásoknak és fedezték fel városunkat a kerékpárutak mentén. Akik legalább 5 pecsétet összegyűjtöttek és visszatértek a regisztrációs pontjukra, délután felvehették ajándékaikat, ami idén Nyíregyháza feliratú láthatósági mellény és kulacs volt. Az idei év új állomásán, az MVM Ponton külön ajándékokat is lehetett kapni.

Szépségverseny a bringáknak

A rendezvény keretében idén is Kerékpár-szépségversenyt hirdettek, melyre 13-an regisztrálták bringáikat a Kossuth téren. A legegyedibb, legkülönlegesebb vagy legszebb biciklire like-okkal lehet szavazni szeptember 28-a, hétfő 20.00 óráig a Nyíregyháza MJV Facebook oldalon.

A nyertes a Bringasziget által felajánlott 20 ezer forintos vásárlási utalványban részesül. A szervezők ígérik, BringaVáros lesz jövőre is, remélhetőleg kedvezőbb időjárási körülmények között, s így még többen fedezik majd fel városunk szép pontjait, várhatóan 2021. szeptember utolsó szombatján.

Kapcsolódó galéria

Bringaváros Nyíregyháza 2020