A Bem iskola diákjai Szigligeten táboroztak – Élménybeszámolót is küldtek!

Élménybeszámoló érkezett szerkesztőségünkhöz. Íme, a Bem József Általános Iskola és a Gárdonyi Géza Tagintézmény tanulóinak tábori élményei!

Iskolánkban évek óta hagyomány a szigligeti táborozás, melyet a gyerekek nagy lelkesedéssel várnak. Különleges lehetőség számunkra, hogy csodálatos környezetben, a Balaton partján tölthetünk el egy hetet, melynek során számos izgalmas programban lehet részünk.

Már az első napon kegyeibe fogadott minket az időjárás, hiszen rögtön megérkezésünk után megmártózhattunk a Balatonban. Kedden Sárvárra utaztunk, ahol az élményfürdőben töltöttük a napot. Szerdán várt ránk a Festetics kastély Keszthelyen, amelynek megcsodálhattuk gyönyörű parkját, sétakocsikázhattunk a városban, valamint megtekinthettük a Történelmi Modellvasút Kiállítást és Vadászati Múzeumot. Különleges növényeket és állatokat láthattunk a Pálmaházban. A legjobban mindenkinek a virágzó kaktuszok és a fekete hattyú tetszett.

Évről évre rendszeresen meghódítjuk a szigligeti várat, ahonnan lélegzetelállító balatoni panoráma tárul a szemünk elé. A legizgalmasabb program a badacsonyi kirándulás volt, melynek során gyorshajón utazhattunk! Adrenalinszintünk gyorsan megemelkedett, ahogy száguldoztunk a Balaton vizén. Gyönyörködhettünk a Badacsony bazaltorgonáiban, a környező táj festői látványában. A hetet egy igazán jó hangulatú diszkóval zártuk.

A táborlakókat a felejthetetlen, együtt átélt élmények igazi közösséggé kovácsolták. Mindezért köszönet Dr. Hudákné Fábián Nóra táborvezetőnek, aki évről-évre nagy szeretettel mindent megtesz azért, hogy jól érezzük itt magunkat! Jövőre is visszatérünk!

 

A Bem József Általános Iskola és a Gárdonyi Géza Tagintézmény tanulói

Kapcsolódó galéria

A Bem iskola diákjai Szigligeten táboroztak