40 ország és 250 kiállító – Az Utazás Kiállítással nyitotta az évet a TDM

40 ország és 250 kiállító – Az Utazás Kiállítással nyitotta az évet a TDM

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársaival együtt idén is részt vett az Utazás 2020 kiállításon, melynek a Hungexpo Budapest Vásárközpont volt a helyszíne 2020. február 27. és március 1. között.

40 ország több mint 250 kiállítója várta 20 ezer négyzetméteren az érdeklődőket. Az Utazás kiállítás külföldi díszvendége Olaszország, belföldi díszvendége Eger és térsége volt.

Az idei esemény témája a nyaralás és a kultúra találkozása köré szerveződött, melyhez Nyíregyháza is csatlakozott, hiszen több színvonalas és nagy látogatottságnak örvendő művészeti kiállításra, rendezvényre és fesztiválra kerül sor ebben az évben. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a városban egy új kulturális negyed jön létre, amely még izgalmasabbá teszi a turisták itt tartózkodását.

Nyíregyháza egy modern, tágas standon fogadta a látogatókat, akik leginkább a 2020-as rendezvények, szálláslehetőségek, valamint a turisztikai attrakcióink iránt érdeklődtek. Természetesen a gasztronómiai ínyencségek sem maradtak el; szilvás papuccsal és eredetvédett pálinkákkal fogadták a vendégeket a TDM kollégái.

A standon szakmai egyeztetések, megbeszélések is folytak, pl. hazai és külföldi study tourok meghívására került sor.

– tájékoztatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.