Zárul az önkormányzati, családbarát munkahelyek kialakítására irányuló projekt

Zárásához érkezett Nyíregyháza MJV Önkormányzata „Értékünk a család, értékünk az egészség" című, CSP-CSBM-19-0070 azonosító számú, családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására irányuló projekt megvalósítása - tájékoztatott a Városháza Sajtószolgálata.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázat keretében, Nyíregyháza MJV Polgármesteri Hivatala munkavállalói igénybe vehették többek között a 2020. március 25-től biztosított munkahelyi gyermekfelügyeletet, valamint júniusban 9 munkanapon, augusztusban pedig 8 munkanapon keresztül megvalósított gyermekprogramokat. A programokba közvetve több mint 30 családot sikerült bevonni, ezzel is elősegítve a munka és a magánélet összehangolását.

A projekt záró elemeként Jászai Menyhért alpolgármester adott át gravírozott reprezentációs képkereteket a programban résztvevő kollégák részére. A Polgármesteri Hivatal munkavállalóit tehermentesítő, családokat támogató intézkedések 2021-ben folytatódnak, amely elismertségét jelzi a Miniszterelnökség által megítélt Családbarát Munkahely cím használata.