Világbajnoki futamgyőztes érkezik - Egy szupersztár is rajthoz áll a Nyíregyháza Rallyn

A Topp-Cars Rallye Team izgalmas tervet vázolt fel a csapat hazai Európa-bajnoki futamára, a Rally Hungary-re, amelyen három autót állít csatasorba: közülük az egyikkel a többszörös futamgyőztes és bajnok Andreas Mikkelsen száguld. Mikkelsen az ERC-versenyeken pallérozta tudását, mielőtt továbblépett volna a világbajnokságra – most egy Pirellivel felszerelt Škoda Fabia Rally2 Evo versenyautót vezet a november 6-8. között tartandó nyíregyházi központú viadalon. 

- Nagyon várom az együttműködést a Topp-Cars csapattal, és hogy együtt harcoljunk a győzelemért a Rally Hungary-n. Jó lesz újra az ERC-mezőnyben szerepelni. Remélem, hogy Olával és a Topp-Cars csapattal élvezzük majd a Rally Hungary-t. Találkozunk Nyíregyházán – nyilatkozta Andreas Mikkelsen. 

A Rally Hungary egy Super Speciállal kezdődik a Rabócsiringen. Szombaton és vasárnap aztán a zempléni gyorsaságik következnek, vasárnap pedig ismét lesz egy belvárosi gyorsasági is. Itt forgalomkorlátozásra és útlezárásokra kell számítani. Változás az egy évvel ezelőttihez képest, hogy a szervízparkba idén nem mehetnek be a jeggyel rendelkező nézők sem, erre az intézkedésre a koronavírus járvány miatt volt szükség.