Vasárnap elkezdődik a szezon

Kezdődik! Új szezon, megújult csapat, újra meccsek! A hétvégén elkezdődik a küzdelem a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. A Nyíregyháza Spartacus rögtön egy rangadóval nyit, az ETO FC Győr vendégeként. 

- Nagyon jól dolgoztak a fiúk a héten, frissek, motiváltak voltak az edzéseken. Nagyon várja már mindenki a rajtot, ráadásul rögtön egy rangadóval nyitunk, ez pedig feldobja a keret tagjait. Szeretnénk jól kezdeni a szezont - mondta Feczkó Tamás vezetőedző. 

Utoljára áprilisban találkozott egymással a két csapat, akkor Paku Roland góljával a Szpari vezetett, de Óvári egyenlített, Berki pedig a 91. percben büntetőből megfordította a meccset. A vasárnapi a 37. mérkőzés lesz a két csapat között, kilencet nyert meg a Szpari, és érdekesség, hogy az NB-II-ben még soha nem lett döntetlen a végeredmény. Utoljára 2015-ben sikerült nyernünk az ETO stadionjában 3-2-re, többek között annak a Fodor Ferencnek a fejesével, aki most a győrieket erősíti.

A vasárnapi meccs 19 órakor kezdődik. A játékvezető Kovács Imre lesz, munkáját Gaál Ákos, Rózsa Dávid és Ring Kevin segítik.