Újabb bajnoki cím!

Véget ért a 99.-ik Papp László felnőtt országos bajnokság, ahol öt versenyzővel vettünk részt. Kemény de fantasztikus napokon vagyunk túl, versenyzőink összesen 13 mérkőzést vívtak 9 győzelem mellett 4 vereség, vagyis Kovács Richárd aranyérem, Beri Kevin ezüstérem, Petrimán Milán bronzérem, míg Petrimán Patrik és Kovács Tamás ötödik pontszerző helyen végzett.

- A 2022-es év minden tekintetben szenzációs volt számomra. Több álmom is valóra vált, elértem életem eddigi legjobb eredményét, megszületett a kisfiam, és az évet méltóképp az újabb magyar bajnoki címem megszerzésével tudom lezárni. 
Ezek az eredmények nem jöhettek volna Lajos Nagy, Ignác Kassai és az NYVSC - Big Boxing Club nélkül, akik egész évben segítik a fejlődésemet, mellettem állnak, és támogatnak mindenben. Köszönöm nektek, megyünk tovább! Köszönöm továbbá a Sója Miklós Görögkatolikus Iskolának és a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnek, Róbert Bertók is a támogatást.  És végül köszönöm a csalàdomnak, baràtoknak a szurkolást és a támogatást. Sokat jelentett a helyszínen a jelenlétetek. Megyünk előre, hiszen új év új célok következnek. 2023 az olimpiai kvalifikációról fog szólni, ahol mindent meg fogok tenni, hogy Magyarország ismét olimpiai kvótát szerezzen - nyilatkozta Kovács Richárd.