Új játékosok a kézilabdásoknál - Nagy Levente, Gidai Máté és Pánczél Zoltán is visszatér

Jól indult a tavaszi idény a férfi kézilabdások számára, az NYKC sorban nyerte a mérkőzéseket, így úgy tűnt, nem lesz gond az NB-I/B-s tagság megtartásával. A szezon közepén azonban több olyan dolog is történt, mely nehezítette a csapat dolgát. Erdős Zoltán megsérült, a játékosok közül pedig többen is közeli hozzátartozójukat veszítették el, így lelkileg is nagyon nehéz volt felkészíteni a csapat tagjait. 

- Szűk három hónap alatt öten is elveszítették egyik szerettüket, testvért, szülőt, vagy nagyszülőt. Ezt nem lehet egyik napról a másikra feldolgozni. Éppen ezért mondtam a játékosoknak, hogy büszke vagyok rájuk, hogy tavasszal ilyen teljesítményt tudtak nyújtani – mondta Varga Zsolt szakmai igazgató. 

Most pedig már a jövőt tervezi a klub vezetése. A keretben vannak változások. Oláh Zoltán kapus távozik, erre a posztra visszatér Nagy Levente. Ő játszott már Nyíregyházán, legutóbb a Fradit erősítette. A jobb szélre visszatér Gidai Máté, Pánczél Zoltán pedig egy ózdi kitérő után lesz ismét a Nyíregyháza játékosa. Sikerült szerződtetni Egerből Dobó Zsoltot, aki balátlövőként bevethető. Több mint tíz évig játszott az élvonalban. A bajnokság szeptember 15-én kezdődik, előtte hét hetes felkészülés vár az együttesre.