Keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait

Keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait
Felhívás!

Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termék készítők, valamint szolgáltatók/szolgáltatások jelentkezését várjuk. 

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

A projekt keretében sor kerül egy komplex helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési csomag megvalósítására, amelyben többek között kidolgozásra kerül egy helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégia és akcióterv, valamint egy elektronikus kataszter is.

A térség helyi termékeinek, szolgáltatásainak online adatbázisának kialakításához - azok népszerűsítése céljából - keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait, hiszen az elmúlt időszakban az ezek iránti igény erősen megnövekedett.
Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe.

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni.

A helyi termelők és szolgáltatók adatlapja letölthető itt: ADATLAP

Az adatlap online is kitölthető az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1vT_8UgQdx2gVDUfx4_OgGKoGEKZ2o8M8uPCuCB4av-s/edit?usp=drive_web

 

http://www.nyiregyhazipaktum.hu/images/adatlap_qrkod.png

További információ:
Nyíregyháza Megye Jogú Város Önkormányzata
Paktumiroda

Ligetfalvi-Komiszár Eszter
helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátor
4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.; "A" épület 117. iroda
Telefon: +36 42 524-544
Mobil: +36 20 3922-067
e-mail: helyitermek@nyiregyhaza.hu