Üdvözlettel Szigligetről – Felejthetetlen élményekkel tértek haza az Apáczai táborozói

A Szigligeti Gyermektábort az idei IV. turnusban az Apáczai Csere János Általános Iskola és az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium diákjai vehették birtokba. Az Apáczai táborozói élményeikről így számoltak be:

Üdvözlettel Szigligetről

A NYÍRVV Nonprofit Kft. szervezésében, 2020. július 6-11. között Szigligeten táborozhattunk az Apáczai Csere János Általános Iskolával. Az ott töltött napok során színvonalas programok vártak ránk.

A sárvári fürdő csúszdáin való lecsúszás igazi élményt nyújtott mindenki számára. Izgalmas kihívást jelentett, hogy mi evezhettünk végig a tapolcai tavasbarlangban a csónakokkal. A Balatonon kalózhajót vezethettünk, és találkoztunk „Jack Sparrow"-val, a hajó legendás és vicces kapitányával. Megismerkedtünk több Balaton-parti városkával, köztük Szigligettel, melynek várából csodálatos kilátás nyílik a Tapolcai-medencére és a tóra is.

Minden nap lehetőségünk nyílt strandolásra, fürdőzésre is, hiszen jó időnk volt egész héten. A táborban mindig finom ételek vártak ránk. Mindannyian nagyszerűen éreztük magunkat, és nagyon örültünk neki, hogy a kényszerű otthonlét után ismét együtt lehettünk, szórakozhattunk, pihenhettünk barátainkkal.

Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek, akik mindezt lehetővé tették! Reméljük: JÖVŐRE, VELETEK, UGYANITT találkozunk!

 

Bor Judit és Farkasné Tilki Anna

Kapcsolódó galéria

Szigligeti Gyermektábor IV. turnus (Apáczai Csere János Általános Iskola)