Túl ötszáz mérkőzésen - végéhez közeledik a kispályás bajnokság őszi idénye

Végéhez közeledik a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság őszi idénye. Két fordulót rendeznek még. A téli időszakban több rangos teremtornát is rendeznek Nyíregyházán. 

Rövidesen véget ér a Decathlon-Konyha Möbel Városi Kispályás Labdarúgó bajnokság őszi idénye. Remek időben, sportszerű mérkőzéseket vívtak eddig a csapatok, mindössze hét kiállítás volt az 500 mérkőzésen. Már csak két csapat százszázalékos, ez is jelzi a csoportok erősségét, és több gárda is harcban áll a bajnoki címért és a kiesés elkerüléséért is. Novemberben már a terembajnokság kezdődik 40 együttes részvételével, és minden kedden a Zrínyi Gimnázium Tiszavasvári úti csarnokában rendezik a mérkőzéseket. Ezúttal is a jövő év tavaszán egy Szuperdöntő után dől el, ki Nyíregyháza terembajnoka. Rangos teremtornákból sem lesz hiány. 

- Első alkalommal rendezzük meg a Rajál Birs Kupa országos teremlabdarúgó tornát, melyen 32 csapat vesz részt november 29-december 1. között. 14 hely már elkelt, érdekesség, hogy Sárvárról érkezett az első nevezés. Itt 200 000 Ft az összdíjazás – mondta Dajka László főszervező. 

A Városi Bajnokságban 115 csapat vesz részt, közülük várhatóan sokan jelentkeznek majd a teremtornára is. Január első hétvégéjén a Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa pénzdíjas tornával indul az új esztendő. A helyszín itt a Continental Aréna lesz, már jelentkezhetnek a csapatok. Februárban második alkalommal rendezhetik meg a T-Forg Trans Kupát is, itt még folynak az egyeztetések. Legutóbb az ország különböző pontjairól érkeztek együttesek, és korábbi NB-I-es labdarúgók is pályára léptek.