Tornagyőzelem után, edzőmeccs előtt a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabda együttese

Győzött a fővárosban rendezett felkészülési tornán a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabda együttese. A csapat a Veszprém és a Honvéd ellen is nyert. 

A bajnokságban és a Hepp-kupában is nagy csatát vívott egymással a Nyíregyháza a Veszprém. Most a fővárosban rendezett Gyurasits István Emléktornán találkozott a két együttes, és a Hübner Nyíregyháza BS magabiztosan győzött, így a döntőeb jutott. A fináléban a Honvéd ellen is nyertek a Cápák, így tornagyőztesként térhettek haza. A csapatban jó teljesítményt nyújtottak az új igazolások, Dancsecs András és Szobi Dániel is ponterősen játszott. Az is körvonalazódik, mely posztra érkezhet légiós. 

- Lassan kiderül, mely poszton van szükség erősítésre. Örömteli, hogy többen is jó teljesítményt nyújtottak, és az új játékosok is remekül beilleszkedtek - mondta Siska János vezetőedző. 

A torna legjobb játékosa is a nyíregyháziak közül került ki, Tóth Gergely lett az MVP. A következő hetekben felkészülési mérkőzések következnek, legközelebb a Salgótarján lesz az ellenfél. Korábban Tiszaújvárosban, Debrecenben és Szlovákiában is játszott már a csapat edzőmérkőzést, és az eddigi eredmények azt mutatják, jó úton halad a csapat.  A bajnokság szeptember 27-én kezdődik a nyíregyháziak számára, ekkor a Baja lesz az ellenfél.