Tessék választani! Régi slágerek csendülnek fel a Városmajori Művelődési Házban!
Fotó: Pillanatkép 2017-ből, a Városmajori Művelődési Ház Volt egyszer egy Táncdalfesztivál című zenés műsoráról.

Szécsi Pál, Aradszky László, Ihász Gábor, vagy éppen Cserháti Zsuzsa. Néhány nagy név az egykori Táncdalfesztivál előadói listájáról. A múlt azonban most megelevenedik, ráadásul itt, Nyíregyházán, a Városmajori Művelődési Házban, ahol augusztus 12-én, 18 órától a Polip Band és vendégei adnak retrokoncertet, ezúttal Tessék Választani! címmel.

 

A Tessék választani! a Magyar Rádióban 1961 és 1991 között, általában évente megrendezett könnyűzenei bemutató volt. Az itt játszott dalok korábban sehol máshol nem jelentek meg. Most ezek közül 22 nagy sláger a Polip Band és vendégei által – Cserjési Beatrix, Molnár Renáta és Szécsi Norbert – előadásában csendülnek fel a Városmajori Művelődési Házban, ahol a közönség újra átélheti az egykori Tessék választani! című műsor hangulatát.

 

-Még 2017-ben Volt egyszer egy táncdalfesztivál – címmel adtak teltházas zenés műsort a Polip Band és vendégei a Városmajori Művelődési Házban. Az estének akkora sikere volt, hogy a közönség szeretett volna egy újabbat. Tulajdonképpen ez az előzménye annak, hogy most Tessék választani! címmel újabb koncertre várjuk a nagyérdeműt. 22 nagy sláger csendül fel, amelyeket kivetítés kísér majd, és persze közben bemutatjuk a dalok eredeti előadóit is- tudtuk meg Orémusz Majától, a Városmajori Művelődési Ház szakmai vezetőjétől.

 

Belépőjegy: elővételben 1.000 Ft, a helyszínen 1.500 Ft. Erre a műsorra érvényesek az Egy kis édes félhomályban c. bárzenei koncertre korábban megváltott jegyek is.