Telt ház a fürdőkben

Sokan voltak az Élményfürdőben. Megtelt a gyermekrészleg és a relaxációs medence is. Az új gyógyászati részleg építkezései miatt több hónapig volt zárva az Aquarius. Karácsony előtt nyitott meg ismét kisebb, a vendéget kényelmét szolgáló fejlesztésekkel. Ilyen például, hogy a relaxációs medencéből most már nem kell kiszállni, ha valaki a szabad ég alatt szeretne lubickolni. A megkérdezett vendégek elégedettek a változtatásokkal.

Az Élményfürdő az őszi szünet mellett, az év elején is bezárt a Sóstón zajlott fejlesztések miatt. Csak a nyári főszezonban volt nyitva. Ez meglátszik a vendégszámokon is, a decemberi összesítés ugyanakkor bíztató, ezt mondja a cég vezérigazgatója. Az Aquarius vonzza a vendégeket bel- és külföldről egyaránt, de a Júlia Fürdő és a Fürdőház statisztikái is kedvezőek az idei évben.

– Az Élményfürdőn látszik, hogy nagyon szeretik, december 20-án több hónapos bezárást követően megnyitottunk és szinte azonnal telt házzal üzemelt – mondta dr. Podlovics Roland, vezérigazgató. – A Júlia Fürdőre is ez a jellemző. 500-600 fős forgalmak vannak, ami a Júlia Fürdőnek teljesen a telt ház kategóriáját jelenti. Érezhető, hogy a szilveszteri időszakra elkeltek itt a szobák is, a Hotel Fürdőháznak is jó a foglaltsága. A vendégéjszakák is nagyon jól alakultak december hónapban.

Az év utolsó két napján és a hosszú hétvége miatt 2015 első napjaiban is telt házra számítanak a nyíregyházi fürdőkben. Az úszni vágyók számára jó hír, hogy holnaptól használható a lefedett 50 méteres medence is. Megtisztult a vize és már csak az utolsó simításokat végzik a szakemberek a medence szélén.

Z. Pintye Zsolt