Telefonja eltűnését jelentette egy körözés alatt álló nyíregyházi

Mobiltelefonja eltűnését jelentette be egy férfi 2015. január 10-én a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon. Mivel adatai felvételekor kiderült, hogy csalás elkövetése miatt bírósági elfogatóparancs van ellene érvényben, K. Attila 39 éves nyíregyházi lakost őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2015. január 10-én délután Tiszavasváriban fogták el, majd vették őrizetbe M. Roland 21 éves helyi lakost. A férfi ellen lopás és szemérem elleni erőszak elkövetése miatt bírósági elfogatóparancs volt érvényben, orgazdaság miatt pedig a NAV körözte.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2015. január 10-én Ibrányban igazoltattak egy 16 éves lányt, akiről kiderült, hogy a nyírszőlősi gyermekvédelmi intézetből szökött el. A fiatalkorút visszavitték az otthonba.

Lopás vétség megalapozott gyanújával folytat eljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse A. György 22 éves érpataki lakos és három 17 éves társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a négy fiatalember 2015. január 10-én, illetve azt megelőzően többször vágott ki illegálisan fát egy Érpatak külterületén található területről. A gyanúsítottak utánfutóval szállították, majd árusították a tüzelőt. Az eljárás az érpataki mezőőrök feljelentése alapján indult, akik a lopások megakadályozása érdekében kamerákat helyeztek ki a területre.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság G. Sándor 28 éves és B. Szilárd 33 éves nyírpilisi lakosok ellen folytat eljárást lopás vétség megalapozott gyanújával. A két férfit Nyírpilisen fogták el 2015. január 10-én délelőtt, amikor kerékpárjaikon az általuk előzőleg illegálisan kivágott fát szállították.

Szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel fatolvajokra 2015. január 10-én a 41-es főút mellett Nyíregyháza közelében. Értesítette kollégáit, így a helyszínen elfogták a 19, 36, ill. 64 éves nagykállói férfiakat, akiket a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vett.

Egy besztereci földtulajdonos ért falopáson egy fiatalt 2015. január 10-én. Az elkövető elmenekült a helyszínről, de a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai elfogták és szabálysértési őrizetbe vették a 16 éves besztereci lakost.