Sztárvendég – Kunkli Tivadar tartott edzést Nyíregyházán
A Vadászi Team thai-box edzésén vett részt a legendás sportoló.

Kunkli Tivadar mindent tud a thai-boxról. Több mint négyszáz mérkőzést vívott pályafutása során, és mindössze egy szabolcsi fiatalembernek, a tragikus körülmények között elhunyt Kató Mihálynak sikerült egyszer legyőznie. Három éve a kétméteres óriás, Bob Sapp is csak percekig tudott ellenállni rohamainak. Hihetetlen, de már az ötvenedik életévében járó sportoló a Vadászi Team meghívására érkezett Nyíregyházára, és a D-Fitnessben edzést is tartott. 

– Szeretném átadni azt a tudást a fiataloknak, amit pályafutásom során megszereztem. Főleg azokkal szeretek együtt dolgozni, akiknek már van valamilyen alap képzettségük, de jó érzés azt is látni, ahogy a gyerekek fejlődnek. Nekem rengeteget adott a thai-box, és tudom, hogy mások életét is megváltoztathatja – mondta Kunkli Tivadar. 

A sportoló pályafutása során rengeteg nagy csatát vívott. Úgy tervezte, búcsúmeccsét Semmy Schilt ellen vívja, aki négy alkalommal lett K-1 világbajnok. Sajnos ellenfele keringési problémákkal küzdött, így a mérkőzés elmaradt, de Kunkli Tivadar új kihívást keresett. Kipróbálta például a flyboardot, két éve pedig Sóstón egy jet-ski versenyen is részt vett.   

Dankó L.