Magabiztos győzelem, kisebb hullámvölgyekkel
Az Ózd ellen játszott a férfi kézilabdacsapat.

Az Ózdot fogadta a férfi kézilabda-bajnokság következő fordulójában a Nyíregyházi KC. A férfi kézilabdásokra nem várt könnyű meccs, mivel a vendégek alaposan megerősödtek a téli szünetben. Ennek ellenére fokozatosan húzott el a Nyíregyháza az első félidőben, és már négy góllal is vezetett. Fordulás után villámrajtott vett az NYKC, tíz percig mindössze egy gólt kapott, miközben ötöt lőtt, és már 21–13-ra is vezetett. Ekkor azonban hullámvölgybe került a hazai együttes, és egy gólra felzárkóztak az ózdiak. Ettől kezdve viszont ismét a nyírségiek irányították a találkozót, melyet magabiztosan nyertek. Az NYKC továbbra is második a tabellán az NB I/B Keleti csoportjában. 

Nyíregyházi KC–Ózd 31–27 (15–12)

Bujtosi Szabadidő Csarnok, 250 néző

Nyíregyháza: Kőrizs - Nagy Cs. 5, Gubó 5, Tumidalsky, Varga 3, Pánczél 6, Tóth. Csere: Kaplonyi 3, Bécsi, Braun 2, Kurbely 1, Kleis 3, Balda 3

Varga Zsolt szakmai igazgató: – Úgy játszottunk, ahogy megbeszéltük, és az ellenfelünktől is azt kaptuk, amit vártunk. Felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy ez az Ózd már nem az, melyet ősszel simán megvertünk idegenben. A második félidőben lévő hullámvölgyet leszámítva elégedett vagyok. 

Dankó L.