Szpari játékos a szudáni válogatottban - Hamed Yasin pályára lépett Tunézia ellen

Hamed Yasin nem lépett pályára az elmúlt hét végén a Kisvárda elleni felkészülési találkozón. A szélső ugyanis meghívást kapott a szudáni válogatott összetartására, így a játékos hazája nemzeti csapatával készült egy hétig. 

- Nagyon boldog voltam mikor megkaptam a meghívót a válogatott összetartásra, amely Tunéziában volt. Örülök, hogy a keret tagja lehettem. Miután megérkeztünk, regeneráló edzésünk volt, majd labdás edzések következtek, a felkészülési mérkőzések előtt pedig egy kis taktikai tréning.
Elsőként Tunézia ellen játszottunk, amely Afrikában egy top csapat, sajnos kikaptunk 3-0-ra. Én is pályára léptem, 45 percet kaptam. Három nappal később Togo volt az ellenfél, és döntetlen lett a végeredmény
- mondta Hamed Yasin.

A játékos bízik abban, hogy a jövőben is meghívást kap a válogatottba, és szeretnének jól szerepelni a selejtezők során.  

- A célunk a következő időszakban az, hogy bekerüljünk az Afrika Kupa csoportkörébe, amely egy kellemes meglepetés lenne, de ezzel nagyon boldoggá tennénk a csapatunk szurkolóit - tette hozzá a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója.