Szerbiába utazik a Fatum Nyíregyháza - Bajnokok Ligája meccsel zárul az év

Szerbiába utazik a hét elején a Fatum Nyíregyháza, és a Bajnokok Ligájában a ZOK Ub lesz a mieink ellenfele. Most van először reális esélye arra a mieinknek, hogy szoros mérkőzést vívjanak a BL-ben.

Két mérkőzésen vagyunk eddig túl a Bajnokok Ligájában, a csoport két legjobbja ellen. Most Szerbiába utazunk, és úgy érzem hozzánk hasonló játékerőt képvisel a ZOK Ub. Egy erős együttes, régóta együtt játszanak, de bízom abban, hogy jó, és a mi szempontunkból sikeres mérkőzést vívunk majd. A legutóbbi  Magyar Kupa találkozót arra is használtuk, hogy kipróbáljuk azt a felállást és rendszert, melyben Szerbiában is játszhatunk majd. Szeretnénk győzelemmel zárni az év utolsó mérkőzését – mondta Németh Szabolcs vezetőedző. 

A szerdai ellenfél szintén elveszítette eddig mindkét BL meccsét a csoportküzdelmek során, a Chemik Poice ellen viszont egy játszmát sikerült megnyerniük. A selejtezőből jutottak el a főtábláig, előtte egy bosnyák és egy görög csapat ellen győztek. Az Olympiakost hazai pályán 3-2-re, idegenben 3-0-ra verték az utolsó körben. Kecman, Pavlovic és Rankovic a legponterősebb játékosuk. A szerdai meccs 18 órakor kezdődik.