Szelfizz velünk a ligetben, a nagybetűs Nyíregyházánál!

Elkészült Nyíregyháza városi térinstallációja, mely méltó helyet kapott a Bujtosi Városligetben. A gyönyörű, fából készült térinstalláció méltó dísze lett a ligetnek.

Kérünk mindenkit, aki olvassa és látja felhívásunkat, hogy készítsen szelfit a helyszínen és küldje meg a nyiregyhazifotopalyazat@gmail.com e-mail-címre!

A pályázatunkra kortól függetlenül, természetes személyektől várunk szelfiket a NYÍREGYHÁZA TÉRINSTALLÁCIÓ-val a képen! Nevezhetnek csapatok, táncosok, osztályok, ovis csoportok, családok, baráti társaságok, egyének. Szóval bárki, aki csak szeretné városunkat a készített szelfijével népszerűsíteni, megmutatni a világnak! Rajta, szelfire fel! 

Minden pályázó egy fotó beküldésével nevezhet.

A képek beküldésével minden pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, fotón szereplő személyek) kezeléséhez, közösségi oldalunkon történő megosztásához.

A beküldött fotók egy albumban kerülnek fel Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook-oldalára, ahol természetesen követőinknek is lehetőséget adunk a képek alapján a saját „szelfijük” kiválasztására, a fotókra adott lájkokkal! A közönség által kiválasztott legkreatívabb „szelfi” 100  000 forint értékű ajándékutalványban részesül.

Kérjük, osszátok meg minél többen felhívásunkat, hogy értesüljenek a barátaitok is a meghirdetett pályázatról.

Nevezési intervallum: 2022. május 5. – 2022. május 31.

Facebook-szavazatok leadásának intervalluma: 2022. június 1. – 2022. június 20.

Eredményhirdetés: 2022. június 21.

A nyertest a Nyíregyháza MJV Facebook-oldalon közzétett posztban, illetve e-mailben is értesítjük.

Kérjük, hogy az elkészült szelfi beküldésénél olyan e-mail-címet adjatok meg, amelyet ténylegesen használtok. A fotók megküldésével hozzájárultok a megküldött adataitok kezeléséhez! Az ajándék átvételéről a nyertessel személyesen is egyeztetünk.

Szabályzat: A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvételekkel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól a Város-Kép Nonprofit Kft.-t a pályázó feltétel nélkül mentesíti. Kizárólag olyan fotóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Város-Kép Nonprofit Kft. – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a képeket a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas tényt tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

A Város-Kép Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására. A Város-Kép Nonprofit Kft. a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a közízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók a pályázaton nem vehetnek részt.