Szabolcsi vállalkozókat is kitüntettek

A VOSZ immár tizenhatodik alkalommal rendezi meg a Vállalkozók Napját, amely a hazai üzleti élet legpatinásabb és legrangosabb ünnepi eseményévé vált – jelentette ki köszöntő beszédében Ádám Imre, a szervezet soros elnöke. Hozzátette: az ünnepség alkalmával átadott díjak a hazai üzleti élet legelismertebb kitüntetései közé tartoznak, amelyeket a VOSZ az ország legnagyobb munkaadói szervezeteként ad át.
Ádám Imre részletesen szólt a Prima Primissima mozgalomról, és annak megyei díjátadóiról is. Kijelentette: a Megyei Prima Díj rendezvények a helyi vállalkozókat, művészeket, sportolókat hozza közös platformra. Azzal, hogy ezek az emberek egy nemes célért tesznek, egyben egy olyan összefogás is megvalósul, amelynek során a vállalkozók még nyitottabbá válnak az üzleti életen túli, például kulturális teljesítményekre, a művészek pedig partnerre találnak a vállalkozók között – tette hozzá a soros elnök. Ahogy fogalmazott: „a Megyei Prima Díj rendezvények a nagy egymásra találásról szólnak, ezek az események a helyi összefogás legjobb letéteményesei”.

Ádám Imre méltatta a VOSZ több nagysikerű kezdeményezését, így kkv-szektort forráshoz juttató Széchenyi Kártya Programot, a vállalkozóknak jelentős kedvezményeket, kézzelfogható előnyöket biztosító VOSZ-BESZ Zrt.-t is. Zárásként a soros elnök kijelentette: a VOSZ partnerként tekint a kormányra, és minden az innovációt, a gazdaság élénkítését, és a kkv-szektor megerősítését célzó kezdeményezésének megvalósításában mellé áll. „Ez ugyanakkor nem zárja ki a vitákat, nézeteltéréseket, sőt, a VOSZ-nak nak minden vitás kérdésben hallatnia kell a hangját” – tette hozzá Ádám Imre.

Az eseményen Perlusz László, a VOSZ ügyvezető igazgatója felkonferálta a díjazottakat. Bencze Antal, a KE-VÍZ 21 Zrt. vezérigazgatója, valamint Bárány László, a Mastergood cégcsoport tulajdonosa a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetének felterjesztése alapján kapta Az év vállalkozója díjat. Kitüntetésben részesült továbbá Járku Tamás, a Trans-Tour 90 Közlekedési Kft., valamint Bezzegh Attila, a Bezzegh Kft. ügyvezetője.