Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség közgyűlése Nyírbátorban

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség közgyűlése Nyírbátorban
Farkas József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány elismeréseket és egy gépkocsit adott át a rendezvényen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség Nyírbátorban tartotta meg évértékelő közgyűlését 2019. március 30-án. Az eseményen részt vett dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Simon Miklós, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke, Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, Dombrády László nyá. tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke és Tamás Ferenc tű. alezredes, a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője.

A rendezvényen a megyei rendőr-főkapitányság képviseletében Farkas József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, dr. Hudák Zsolt r. ezredes, rendészeti főkapitány-helyettes, Szomor Péter r. alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője volt jelen, továbbá Nagy István r. ezredes, a Nyírbátori Rendőrkapitányság vezetője. 

Farkas József r. dandártábornok a közrend, a közbiztonság, valamint a bűnmegelőzés terén kifejtett áldozatos tevékenységéért köszönetét fejezte ki és Sárkányölő Szent György emlékplakett elismerésben részesítette:

- Horváth Pált, a Kótaj Polgárőr Egyesület elnökét,

- Vigmond Krisztiánt, a Zsurki Polgárőr Egyesület tagját,

- Ősz Józsefet, a Csarodai Polgárőr és Tűzoltó Egyesület tagját, valamint

Kossuth szablya elismerésben részesítette:

- Somogyi Jánost, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség elnökét.

Főkapitány úr a megyei polgárőrségnek, mint stratégiai partnerének munkája segítése érdekében egy személygépkocsit adományozott. A járművet Somogyi János, a megyei polgárőr szövetség elnöke a Bökönyi Polgárőr Egyesületnek adta át.

 

Forrás: police.hu