Segítsen Ön is a KÉSZ-szel együtt a kárpátaljai rászorulóknak!

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége adománygyűjtést kezdeményez kárpátaljai egyházi és civil szervezetek támogatására, akik a helyi rászorulók és háborús menekültek ellátásában vesznek részt.

 

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége fennállása óta kiemelten fontosnak tartja a Kárpát-medencei magyarság támogatását, ezért szoros kapcsolatban áll Kárpátalján is több egyházi és civil szervezettel. Helyi együttműködő partnereink beszámolói szerint az elhúzódó orosz–ukrán háború miatt az érintett területeken továbbra is nagy szükség van segítségünkre és támogatásunkra, mert a menekültek ellátása folyamatosan sok munkát és forrást igényel, drága a gyógyszer, az élelmiszer, nehezen lehet üzemanyaghoz jutni, az idősek pedig sok helyen egyedül maradtak és komoly anyagi nehézségekkel küzdenek.

Ezért a KÉSZ úgy döntött, hogy adománygyűjtést kezdeményez a kárpátaljai rászorulókat és háborús menekülteket ellátó, magyar egyházi és civil szervezetek támogatására, hogy karitatív tevékenységüket továbbra is hatékonyan tudják végezni.

Segítsen Ön is a KÉSZ-szel együtt a kárpátaljai rászorulóknak!

Ha ránk bízza adományát, az biztosan jó helyre kerül, mert az összegyűlt támogatásokat kiterjedt és megbízható hálózatunkon keresztül, aktuális és konkrét igények alapján továbbítjuk a rászorulókhoz, és így partnereink közreműködésével célzottan és gyorsan tudunk segíteni a bajbajutottakon.

Támogatását adománygyűjtő bankszámlánkon keresztül juttathatja el hozzánk. 

Bankszámlaszám: 10702019-19719548-51300009

Számlatulajdonos: Keresztény Értelmiségiek Szövetsége 

Közlemény: adomány Kárpátaljának

Az akció ideje alatt honlapunkon rendszeres tájékoztatást adunk a támogatások felhasználásáról.

Legyen Ön is segítőKÉSZ, és támogassa adományával a háborús menekülteket és rászorulókat ellátó kárpátaljai szervezetek tevékenységét!