Rövidhírek október 11-én
Ez (is) történt október 11-én.

 

A tartalomból:

 

Átadták Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai raktárközpontját a nyíregyházi Ipari Parkban. A több mint 50 ezer négyzetméteres csarnokot a Révész Cégcsoport építtette. A beruházás 9 milliárd forint értékű, amihez állami támogatást is kaptak. A raktárközpontot ma ünnepélyes keretek között adták át, melyen részt vett Orbán Viktor, miniszterelnök is.

 – Középfokú oktatási intézmények, gimnáziumok, felsőfokú oktatási intézmények és munkaadók várták az érdeklődőket a Continental Arénában megrendezett „Dönts jól, jövőd a tét” elnevezésű Pályaválasztási Kiállítás első napján.

Háromnapos véradást tartanak a Nyíregyházi Egyetemen. Az intézmény idén is csatlakozott az Országos Felsőoktatási Véradóversenyhez. Csütörtökön még várják az önkéntes segítőket.

– Szerdán egész nap ingyenesen tekinthették meg az állatparkot a nyíregyházi nyugdíjasok, délutánig közel kétezren éltek a különleges lehetőséggel. A megyeszékhely tavaly már második alkalommal kapta meg az Idősbarát Önkormányzat címet. Az ezzel járó pénzjutalomból hívták meg az időseket az állatparki látogatásra.

Csőtörés volt a Stadion utcán, a Nyíregyházi Egyetem közelében, kedd délután.

– Egy kamion akadt el kedd este a Tünde utcán.

– Éjszaka egy elsőbbségadás kötelező KRESZ táblát tört ki egy ismeretlen teherautó a Huszár soron.

Forgalomkorlátozás van a Petőfi utcán.

Ráfutásos baleset történt szerda délelőtt a Stadion és a Hímes utca kereszteződésénél.

– László Miklós romantikus vígjátéka, az Illatszertár bemutatója lesz november 25-én a Móricz Zsigmond Színházban. A tegnapi olvasópróbán találkoztak a színészek Mohácsi János rendezővel. A darab főszereplője, a drogéria tulajdonosa Horváth László Attila.

Megyei rangadót rendeznek a hétvégén a labdarúgó NB-II-ben. A Nyíregyháza Spartacus a Kisvárdát fogadja. A találkozó iránt nagy az érdeklődés, és fokozottan készülnek a játékosok is.