Link küldése Link küldése

Nagy magyar siker Révészék beruházása
2017.10.11. 

Sétakamionozásra vitte Révész Bálint szerda délelőtt Orbán Viktort. A miniszterelnök, ahogy megérkezett az új raktárközponthoz, úgy döntött, kipróbálja a cégcsoport járműveit. Ezúttal maga a tulajdonos volt a sofőrje.

 

„Szeretném megköszönni a türelmet!”

 

Hozzátartozóinak és a munkatársának is köszönetet mondott Révész Bálint azért, hogy az új beruházás megvalósulhatott. Mint kiderült, rekordidő, 10 hónap alatt épült meg az új 52 000 négyzetméteres csarnok. Kilenc milliárd forintba került és naponta 40 kamiont lehet itt áruval feltölteni. – Ráébredtem arra, hogy a hosszú távú megmaradásnak a része, hogy ne csak a fuvarozási szolgáltatást nyújtsam, hanem magát a logisztikát is. Lefordítva, komplett szolgáltatást tudjak nyújtani a megbízóimnak – fogalmazott Révész Bálint, a Révész Cégcsoport elnök-tulajdonosa.

 

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

 

Elsők a magyar piacon

 

A Révész Cégcsoport 500 kamionnal és 600 munkatárssal rendelkezik. Az új beruházással együtt pedig már 260 000 négyzetméterre nő a raktár kapacitása. Ezzel az infrastruktúrával a cég Magyarországon piacvezető, és Európában is a tíz legnagyobb között tartják számon. A cégcsoport megbízói között megtalálhatóak a legnagyobb multicégek. Nyíregyházán az egyik gumiabroncsgyártóval állnak szoros kapcsolatban, ezért is volt szükség az új raktárra. – Mi, itt a Révész cégcsoportban hiszünk a tudás- és munka alapú társadalomban, és hisszük azt, hogy termelés nélkül nincs jövő. Ez a logisztikai csarnok sem jöhetett volna létre, ha egyébként nem lennénk büszke partnerei a Michelinnek, a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártójának, aki pont nem véletlenül, Magyarországon, Nyíregyházán fejlesztette termelő kapacitásait – tette hozzá Székely Zsolt, a Révész Cégcsoport vezérigazgatója.

 

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

 

„Ezer szállal kötődnek…”

 

A cégcsoport beruházását mindvégig támogatta és elősegítette a nyíregyházi önkormányzat. – Polgármesterként nagyon örülök, ha Nyíregyházán egy komoly beruházás valósul meg, főként, ha az új munkahelyek teremtésével is jár. Még nagyobb öröm, ha ezt a beruházást egy magyar, nyíregyházi családi vállalkozás valósítja meg, ami nemcsak a cégcsoport vállalkozásain keresztül, hanem a sport, kultúra támogatásával is ezer szállal kötődik és tesz hozzá városunk értékeihez – tette hozzá dr. Kovács Ferenc, polgármester.

 

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

 

„Biztonságot és élhető közeget teremtünk!”

 

A sajtótájékoztatón kiderült, a csarnok építéshez a magyar állam 594 millió forint közvetlen támogatást és adókedvezményeket biztosított. Szabó Tünde államtitkár hozzáfűzte, egy olyan beruházás valósult meg, amit egyszere támogatott a kormány és az önkormányzat. – Nyíregyháza elkötelezett azon kormányzati célok mellett, amely segíti és támogatja az embereket, az itt élőket és az egész életútjukat. A fejlesztéseink célja, hogy valamennyi korosztály kiegyensúlyozott környezetben, biztonságban és a lehető legélhetőbb közegben valósíthassa meg az álmait – szögezte le dr. Szabó Tünde, az EMMI államtitkára.

 

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

 

„Ilyen vállalkozók kellenek!”

 

Nagy magyar sikernek nevezte Orbán Viktor a Révész Cégcsoport fejlődését. A miniszterelnök szerint, a külföldi cégek kellenek a gazdaság számára, de a kormány a magyar, családi vállalkozások sikerét, előrelépést különösen fontosnak tartja. Arról is beszélt, hogy az exportmutatók idén is rekordmagasságban lesznek, és szeretné, hogy ebből a magyar tulajdonban lévő cégek is kivennék a részüket. Emellett azt is mondta, hogy a beruházás Nyíregyháza számára is meghatározó. – Magyarország jövőjét már nemcsak Budapesten és nemcsak elméleti emberek írják, hanem valóságos vállalkozók, üzletemberek, befektetők és az ország minden pontján, például a korábban oly sokszor elmaradottnak tekintett Nyíregyházán. Mi, akik ismerjük ezt a várost, pontosan tudjuk, hogy ez a jelző már régen idejét múlt. Szeretném én azt, ha Magyarországon minden nagyváros olyan jó állapotban lenne és olyan szép fejlődési perspektívák előtt állna, mint amilyenek előtt az Önök városa, Nyíregyháza áll – fogalmazott Orbán Viktor, miniszterelnök. A logisztikai bázist végül fel is avatták. Ünnepélyes keretek között szalagátvágással adták át.

 

Z. Pintye Zsolt

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Árokba csúszott járművekhez riasztották a katasztrófavédelem munkatársait

Árokba csúszott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt a Rohod és Nyírmada közötti úton.

Szünetel a határforgalom Záhonyban

Áramkimaradás miatt jelenleg nincs határátléptetés.

Így telt a Színházak éjszakája a Móricz Zsigmond Színházban

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház a Meseautó című előadást játszotta a Színházak éjszakáján.

Az én könyvtáram – Szakmai napot szerveztek a Móricz Zsigmond Könyvtárban

Február 1-jén indult a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” EFOP-os projekt.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!