Link küldése Link küldése

Megyei rangadó
2017.10.11.Zalaegerszegen 2-0-ra győzött múlt vasárnap a Nyíregyháza Spartacus. Előbb Dragónerrel szemben szabálytalankodtak a zalaiak és a büntetőt Pekár értékesítette, majd a 95. percben Gajdos indította Dragónert, aki az üres kapuba helyezett, miután a ZTE kapusa is előre ment. A győzelem jót tett a hangulatnak. A hétvégén a második helyen álló Kisvárdát fogadja a Szpari.

- Egy komoly hullámvölgyben voltunk, és a zalaegerszegi győzelem elindíthat minket fölfelé. Ehhez azonban még kellene a Kisvárda elleni siker, de nem lesz egyszerű mérkőzés. Jó játékosokkal rendelkeznek, jó csapat, egy kiélezett meccs lesz - mondta Jova Levente a Nyíregyháza Spartacus kapusa.

Fodor Ferenc számára érdekes lesz a találkozó, mivel tavaly még Kisvárdán szerepelt. A védő abban bízik, a tabellán elfoglalt helyezések közti különbség ellenére itthon tartják a három pontot.

- Két jó csapat találkozik majd. A Kisvárda jól kezdte a szezont, de remélem hazai környezetben győzni tudunk. Számomra pikáns lesz a találkozó, és nehéz meccsre számítok – mondta Fodor Ferenc a Nyíregyháza Spartacus játékosa.

A Kisvárda elleni mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik, és várhatóan sok vendégszurkoló is érkezik a megyei derbire. A Nyíregyháza Spartacus szokásos heti sajtótájékoztatóján a Bozsik Akadémia vezetője is részt vett. Az utánpótlás csapatok ugyanis remekül kezdték az idényt, és a játékosoknak nagy lökést adott, hogy a Szparihoz kerültek. Az U19-es együttesből több játékos már együtt edzhetett a felnőttekkel.

- Szép, hogy az U19-es csapat vezeti a bajnokságot, a serdülők jól szerepelnek, az U16-U17 pedig a középmezőnyben található. Nincs miért szégyenkeznünk, de számunkra az az igazi eredmény, ha a felnőtt csapatnak játékosokat adunk. Ezen dolgozunk, és egy jó úton indultunk el - mondta Németh Károly a Nyíregyháza Spartacus-BJLA szakmai vezetője.

Az utánpótlásban dolgozók munkáját nagyban segíti, hogy nyár óta több fejlesztés valósult meg. Új szakemberek érkeztek és folyamatosan megfelelő pályákon készülhetnek a gyerekek.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Viharsarki hétvége: Négyből négy győzelem - Bajnoki címre hajt AQUA!

Ismét sikeres hétvégét zárt az AQUA SE GYEREK IV. korosztályos vízilabda csapata.

Fucsovics Márton ott van az Év sportolója szavazás férfi jelöltjei között

Az Év sportolója címről 60. alkalommal szavaznak a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjai.

Röplabda - A CEV Kupában a belga bajnokot fogadta a Fatum Nyíregyháza

A 16 közé jutásért játszott a női röplabda együttes

Mikulás Kupa - Sárospatakon vettek részt egy rangos versenyen a birkózók

A Nyírsport SE öt versenyzője is dobogón végzettImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!