Röplabda Magyar Kupa - A bronzéremért játszik a Nyíregyháza

Egy éve a női röplabda Magyar Kupa döntőjében játszott egymással a Fatum Nyíregyháza és a Békéscsaba, akkor a mieink győztek. Szombaton 16 órától a bronzmeccset vívja a két együttes. 

- Egy nagyon kemény mérkőzés vár ránk, és nem csak azért, mert szeretnénk megszerezni a bronzérmet, hanem azért is játszunk, hogy újra magára találjon a csapat, egy olyan erős ellenfél ellen, mint a Békéscsaba. A bajnokságban is várhatóan játszunk majd egymás ellen az elődöntőben, ezért sem mindegy, most milyen találkozót játszunk – mondta Németh Szabolcs vezetőedző.

A BRSE megnyerte az alapszakaszt az Extraligában, mindössze egyszer kaptak ki, míg a Fatum Nyíregyháza a negyedik helyen zárt. A csabaiakat a Vasas győzte le az MVM Magyar Kupa elődöntőjében, míg a nyírségiek a Szent Benedekkel szembeni párharcot veszítették el. A bajnokságban idén kétszer találkoztunk a csabaiakkal, mindkétszer ők nyertek, Nyíregyházán 3-2-re, Békéscsabán 3-0-ra. Épp itt az ideje, hogy most forduljon a kocka…
Március 12-én és 13-án az Érd Aréna ad otthont az MVM Magyar Kupa döntőjének. A helyszín nem új a sorozat történetében, hiszen 2016 és 2019 között már rendeztek itt finálékat. 

Íme a hétvégi program: 

MVM Magyar Kupa Döntő – NŐK március 12. (szombat)
16.00 Swietelsky-Békéscsaba – Fatum-Nyíregyháza BRONZMECCS
19.00 Vasas Óbuda – Szent Benedek RA DÖNTŐ

MVM Magyar Kupa Döntő – FÉRFIAK március 13. (vasárnap)
15.30 Fino Kaposvár – Kecskeméti RC BRONZMECCS
18.30 Pénzügyőr SE – Vegyész RC Kazincbarcika DÖNTŐ

Jegyek kaphatók március 1-től online az Érd Aréna oldalán, vagy a meccsek napján a helyszínen.