Rendkívüli haláleset – Közleményt adott ki a rendőrség az ügy kapcsán

Rendkívüli haláleset történt Nyíregyházán, a Május 1. téren. A nyíregyházi rendőrök budapesti szakemberek bevonásával vizsgálják a tragédia körülményeit.

Rendőrautók és civil ruhás nyomozók jelentek meg szerda délután a Május 1. téren. A zöld, tízemeletes tömbben egy holttestet talált a rendőrség. Az a helyszínen kiderült, hogy egy harminc év körüli nő az áldozat, viszont a rendőrök akkor még nem tudtak semmilyen részletet elárulni az ügyről. Késő délután megérkezett a budapesti orvosszakértő és tovább folytatták a nyomozást és a vizsgálatokat. A szomszédok annyit meséltek, hogy a nő sokszor veszekedett a párjával, többször is szakítottak korábban, viharos volt a kapcsolatuk és gyakran italoztak is. Ezek alapján hirtelen elindult a szóbeszéd és a találgatás, a rendőrség ezért szólalt meg az ügyben péntek délután.

Kizárták az idegenkezűséget

A hatóság a vizsgálatok eredményeként kizárta az idegenkezűség gyanúját. A police.hu oldalon azt írják, a 2023. július 19-én nyíregyházi otthonában holtan talált nő halálának körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Az elvégzett helyszíni szemle és orvosszakértői vizsgálat adatai alapján a rendőrség kizárta az idegenkezűség gyanúját. A rendőrség célja a közleménnyel az, hogy a tragédia kapcsán napvilágot látott hamis információk ne terjedjenek tovább.