Kispályás foci – fociztak a Régi(j)ó Barátok
Kispályás labdarúgó tornát rendeztek a BUSZACSA-ban. A nyíregyházi, a debreceni és a szolnoki önkormányzat csapatai mérkőztek meg egymással a regionális kupán.

Régi(j)ó Barátok néven labdarúgó tornát rendeztek a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A megyeszékhely önkormányzatának csapata a debreceni és a szolnoki önkormányzat együttesével találkozott. A házigazda együttes rendszeresen részt vesz kispályás tornákon. Van, hogy egyházak, jogászok, vagy éppen rendőrök ellen játszanak.

Ez az év első nagy tornája a csapatunk számára. Nincs nagy elvárás, szeretnénk dobogón végezni. De ennek az eseménynek nem is ez a lényege, hanem a munka után egy jó levezetés a dolgozóknak. Külön öröm, hogy eljöttek a városok vezetői is, így a mérkőzések közben, után beszélgethetünk egy jót – mondta dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

Kattintson!


A tornát minden évben másik helyszínen rendezik, immár 15 éve. A rendezvény jó alkalom arra, hogy kötetlen formában találkozzanak a városházák dolgozói, és így is ápolják a megyeszékhelyek közötti kapcsolatot. A mérkőzések nagy csatát hoztak, a szolnokiak például négy perc alatt lőtt három góllal fordítottak a Debrecen ellen. A nyíregyháziak a korábbi években szinte mindig a második helyen végeztek, ezen szerettek volna most javítani, és sikerült is. A kispályás tornát végül a Nyíregyháza nyerte, a Debrecen és a Szolnok előtt.