„Red Bull Illume” fotókiállítás Magyarországon egyedülállóan a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontban

Óriási adrenalinlöket és meghökkentő pillanatok 56 fotós remekműben megörökítve: fiatal nemzetközi fotósok díjnyertes és rendkívül impulzív, látványos fotóit mutatja be a kiállítás, amelyek magukkal ragadnak mindenkit, aki szereti és rajongója az akció- és sportfotózásnak. Február 22. és március 5. között a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont folyosóin csodálhatják meg a látogatók a fotókiállítást. Az SES Spar European Shopping Centers immáron harmadik alkalommal együttműködő partnere a „Red Bull Illume” nemzetközi hírű kaland- és látványsportfotók kiállításának, így Ausztria mellett az SES magyarországi, szlovéniai, olasz és horvát bevásárlóközpontjaiba is ellátogat a kiállítás.

 

A „Red Bull Illume” a világ legnagyobb kaland- és látványsportfotós versenye. Magas színvonalon jelennek meg a világ legkülönlegesebb és legkreatívabb képei, reflektorfénybe állítva egyúttal a fotósok szenvedélyét, életstílusát és kultúráját is.  A „Red Bull Illume” összesített győzelmének kivívása a legnagyobb kitüntetés a kaland- és látványsportfotósok körében. 2022. február 22. és március 5. között a döntőbe jutott 56 díjnyertes fotót a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont 2. és 3. emeleti folyosóján lehet megcsodálni.

Az SES egyre inkább az exkluzív kiállításokra összpontosít

„A bevásárlóközpontokban a világjárvány miatt jelenleg nem lehet nagyobb eseményeket lebonyolítani, ezért – különösen ezekben az időkben – minden helyszínen egyre nagyobb szerepet kapnak a kiemelkedő minőségű kiállítások és exkluzív együttműködések. A bevásárlóközpontjainkban szervezett egyedi programok, mint például az új „Red Bull Illume” fotókiállítás, mindenki számára vonzó szabadidős tevékenység. A látogatók lélegzetelállító fotókat láthatnak, miközben a bevásárlóközpont kiemelt találkozóhelyekké válik a kiállításoknak köszönhetően”– mondta Schönhauer Andrea, az SES Magyarország ügyvezető igazgatója és hozzátette: „Nagy öröm számunkra, hogy Magyarországon egyedül a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontban mutathatjuk be ezt a közel 60 óriásfotóból álló vándorkiállítást”.

„Red Bull Illume Image” Fotósverseny 2021

2021-ben hatodik alkalommal rendezték meg azt a versenyt, ahol a világ minden tájáról származó fotóművész magával ragadó alkotásait mutatják be. A beküldött anyagok 2021. március 1. és augusztus 1. között voltak elérhetők a redbullillume.com oldalon és az Instagramon a @redbullillume és a #rbi21submission címeken.

Az 53 neves szerkesztőből és fotósból álló nemzetközi zsűri öt szavazás során összesen 41 447 pályamű közül választotta ki a 256 elődöntőst, 56 döntőst, 11 kategóriagyőztest, végül pedig a „Red Bull Illume Image” Fotósverseny 2021 összetett győztesét. További információ a www.redbullcontentpool.com/redbullillume és a www.redbullillume.com oldalon található.