Rangadó előtt a Nyíregyháza Spartacus - vasárnap a Vasas érkezik a Városi Stadionba

Különleges góllal győzött a legutóbbi mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. A kapus Jova Levente talált a kapuba. Vasárnap már újabb bajnoki következik, ezúttal a Vasas ellen. 

Jova Levente számára örökre emlékezetes marad az Ajka elleni meccs. 3-3-as állásnál a kapus állt a labda mögé a megítélt büntetőnél, és higgadtan a kapuba lőtt. Ez volt élete első találata tétmérkőzésen. 

- Zoran Spisljakkal megbeszéltük, hogy a következő büntetőt én lövöm. Persze nagyon izgultam, de a gól után olyat éreztem, amit pályafutásom során talán még soha. Nagyon boldog voltam, hogy megszereztem a győztes találatot - mondta Jova Levente kapus.

Busai Attila pár napja érkezett csak Nyíregyházára. A rutinos labdarúgónak nem sok ideje volt a beilleszkedésre, Ajkán már pályára is lépett. 

- Nagyon örültem a Nyíregyháza megkeresésének, úgy gondolom ez az a hely és környezet, ahol futballistának érezheti magát az ember. Bízom abban, hogy minél hamarabb a csapat hasznára tudok lenni, jelenleg minden nap két edzéssel készülök, hogy minél erősebb legyek. Egy-két hét, és remélem visszajön a régi formám, és stabil tagja leszek a csapatnak – mondta Busai Attila. 

A hétvégén a Vasas érkezik a Városi Stadionba. A vendégek a héten felkészülési mérkőzésen 13-1-re nyertek az NB-III-as RKSK ellen, a rutinos, korábbi válogatott támadó Torghelle Sándor háromszor is eredményes volt. A Szpari természetesen szeretné vasárnap itthon tartani a három pontot. 

- Most jönnek azok a meccsek, amikor feljutásra esélyes csapatokkal találkozunk. Minél több pontot kell szereznünk ellenük, már most vasárnap a Vasas ellen is itthon akarjuk tartani mindhárom pontot - mondta Zoran Spisljak vezetőedző. 

A Szparinál egyedül Gyurján Bence még nem bevethető, a többiek egészségesek. A Nyíregyháza Spartacus – Vasas mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik.