Puskás Ferenc, az Aranycsapat és Jókai 1848-as történetének főszereplői, A kőszívű ember fiai énekelnek a Rózsakert Szabadtéri Színpadon

A MusicalNeked Produkció egy fergeteges estével készül a Rózsakert Szabadtéri Színpad nézőinek, a produkció két, egyaránt nagy sikerű zenés színházi előadása, a Puskás, a musical és a Kőszívű – A Baradlay-legenda 22 legszebb dalát az ország legnépszerűbb musical színészei éneklik el. Sőt, a nézők a színdarabok alkotási folyamatának titkaiba is bepillantást nyerhetnek!

A Puskás x Kőszívű musicalkoncerten a legismertebb musical darabok főszerepeinek eljátszásából ismert és szeretett Polyák Lilla, a hazai zenés színház feltörekvő csillagai Kovács Gyopár és Bori Réka, a Jászai Mari- és Sinkovits Imre-díjas Fehér Tibor, a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Gundel Takács Gábor, a Jászai Mari-díjas, Artisjus-díjas Szabó P. Szilveszter, a Puskás és a Kőszívű zeneszerzője, Juhász Levente és a musical szerepei mellett, a könnyűzenei életből is ismert Veréb Tamás elevenítik meg a két legendás magyar történet főhőseit.

A nézők a koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a '40-es és '50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.

A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örök érvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit.

Fülbemászó dalokban nem lesz hiány, és igazi különlegességként kulisszatitkokat is mesél az előadások író-rendezője, a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Szente Vajk és producere, Szabó László. Ha kíváncsiak hogyan lesz egy ötletből nézők tízezreit vonzó, grandiózus musical, ott a helyük!