Programokkal teli volt a 2018-as esztendő a Continental Arénában is

A város sportcsarnoka a tavalyi esztendőben megannyi eseménynek volt helyszíne. Nemcsak kosár- vagy éppen röplabda mérkőzések, hanem többek között pályaválasztási kiállítás, állásbörze és rengeteg kulturális, például zenés-táncos programok is várták az érdeklődőket. A Mamma Mia duplaelődásos musical, valamint az év végi, teltházas Majka koncert volt a legsikeresebb.

Fittkarácsony Continental Arénában. További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

Hajnal Gusztáv, a Continental Aréna programigazgatója elmondta:

Nagyon sok nemzetközi mérkőzést bonyolítottunk le, ez köszönhető annak is, hogy nagyon sikeresek a hazai csapatok a nemzetközi palettán. A kulturális rendezvények közül büszkék vagyunk a Mamma Miára, hogy ellátogatott hozzánk Nyíregyházára, hiszen itt duplaelőadáson összesen több mint 5000 ember volt bent a csarnokban. Az év végi koncertek tekintetében pedig talán a legsikeresebb a teltházas Majka koncert volt, hiszen az Arénashow keretében egy olyan produkciót láthattak a nyíregyháziak, amelyet csak Budapesten lehetett látni.

Újévi koncert a Continental Arénában. További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

Idén is színes programokkal várja majd az érdeklődőket a Continental Aréna, tette hozzá Hajnal Gusztáv.

A Cantemusnak lesz majd egy tavaszi nagy koncertje, ahol népszerű filmslágerek kerülnek majd a repertoárba, illetve a tavaszi koncertturnéja keretében meglátogat majd minket az Omega is, illetve januárban lesz a Winter Face könnyűzenei produkcióval is várunk mindenkit a Continental Arénába.

Az Aréna honlapját és a városi webportált, a nyiregyhaza.hu-t is érdemes böngészni a közelgő programok miatt.


Dér Vivien