Pénteken irány Székesfehérvár!

Újabb fordulót rendeznek a női röplabda Extraligában. A Fatum Nyíregyháza ezúttal a MÁV Előre vendége lesz. A székesfehérvári csapat jól kezdte a szezont, öt mérkőzéséből csak egyet veszített el, a Vasastól kaptak ki. Kétszer is nagy csatában, 3-2-re nyertek, a Kaposvár és a Szent Benedek ellen is. A Fatum Nyíregyháza számára nem sikerültek jól a legutóbbi meccsek, most szeretne visszatérni a csapat a győztes útra. 

A MÁV Előre kerete alaposan megerősödött a nyári szünetben, több korábbi válogatott játékos mellett légiósokat is igazoltak. A legponterősebb játékosuk a 100 pontnál tartó Maia Dvoracek, de Pallag Ágnes is húzóember a fehérváriaknál. 
A nyíregyháziaknál voltak kisebb betegségek a héten, de mindenki meggyógyult, sérült pedig nincs. A péntek esti mérkőzés 19 órakor kezdődik Székesfehérváron, és a hunvolley.tv élőben közvetíti.  

A Fatum ebben az évben még Miskolcon játszik Magyar Kupa meccset, december 13-án pedig bajnokin a Békéscsabát fogadja. Az évet két idegenbeli meccs zárja a DVTK és a Szent Benedek ellen.