Pályán a szépkorúak - Június 9-én verseny az Atlétikai Centrumban

Hetedik alkalommal rendezik meg a Szépkorúak Nyíregyházi Sporttalálkozóját. Több sportágban lehet nevezni, a helyszín pedig az Atlétikai Centrum lesz. 

Hagyomány már Nyíregyházán, hogy minden évben megrendezik a Szépkorúak Sporttalálkozóját. Rendszeresen több százan vesznek részt az eseményen, melyen a város nyugdíjas intézményei is képviseltetik magukat. Az elmúlt két évben viszont a járvány miatt elmaradt az esemény, idén viszont június elején ismét megtarthatják. Nevezni június 1-ig lehet. 

- Tizenegy sportágban mérhetik majd össze tudásukat a résztvevők, a város legújabb sportlétesítményében, az Atlétikai Centrumban. Sokan még nem is jártak ott, most ott tartjuk a rendezvényt. Két korosztályban lehet nevezni, és az atlétikai versenyszámok mellett többek között asztalitenisz, ulti és játékos ügyességi feladat is várja a szépkorúakat - mondta Dajka László főszervező. 

Hetedik alkalommal rendezik meg a sportversenyt, melynek Nyíregyháza polgármestere a fővédnöke. A verseny június 9-én 10 órakor kezdődik, és egy kis ebéddel zárul a sportolás után. Az Atlétikai Centrum a Tiszavasvári úti felüljáró után balra fordulva illetve a 17-es autóbusszal közelíthető meg.