Ovis, gyermek, ifjúsági és középiskolás színházbérletek már elérhetőek a Móricz Zsigmond Színházban!

A nyíregyházi teátrum idén is várja az óvodásokat és az iskolásokat családi körben, és az intézmények szervezésében is sok szeretettel!

A Bárány Frigyes Stúdióban (volt Művész Stúdió) állítja színpadra az ovis bérlet első előadásában Bogyó és Babóca szívmelengető történetét Blaskó Borbála, majd a Hét tenger meséjét Sediánszky Nóra. A nagyszínpadon Pinokkió, illetve A szépség és a szörnyeteg történeteit láthatják a gyerekek színházbérleteikkel Peller Károly és Halasi Dániel rendezésében.

Az ifjúsági bérleteseink (általános iskola 7-8. osztály) a nagyszínpadon az Életrevalók produkciót láthatják, a két, világból kitaszított férfi barátságának igaz történetét, melyből 2011-ben készült a híres francia filmadaptáció. A szórakoztató és érzékeny történetet ezúttal Szabó Máté rendezésében mutatjuk be. A bérlet második előadása választható: a Krúdy Kamarában Dürrenmatt: Az öreg hölgy látogatása Keresztes Attila rendezésében vagy a Variációk egy rablásra, mely két színész egy korokon és műfajokon átívelő, rekeszizmokat nem kímélő, fiatalos előadása a Szindbád Rendezvényteremben.

A középiskolás kombinált bérlet első nagyszínpadi bemutatója Molnár Ferenc: Delila című előadásunk, Mohácsi János rendezésében. Igazi kuriózumnak ígérkezik a bérlet második darabja, az Életrevalók. Majd a világ leghíresebb csábítójának, Don Juan-nak a történetét Horváth Illés állítja színpadra. A Családi játszmák alkotást Göttinger Pál neve fémjelzi, aki korábban a Bob herceg és a Tengeren előadásokat vitte színre nagy sikerrel.

Bővebb információ az előadásokról

Jegyirodánk munkatársai készséggel adnak felvilágosítást a bérletekkel  kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda

Nyíregyháza, Színház u. 2.

Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig!