Ötödik áruházunkat nyitjuk meg Nyíregyházán

Április 20-án nyitjuk meg új áruházunkat Nyíregyházán, így a városban élők és a környékbeliek számára már öt ALDI-üzlet kínálja remek minőségű, mégis kedvező árú termékeinket. Állandó és szezonális kínálatunkban ott sorakoznak ALDI saját márkáink is, természetesen pénztárcabarát árakon.

Kényelmes és olcsó bevásárlás – a belvároshoz közel

A Vay Ádám körút 20. alatti új áruházunkban is kényelmesen és pénztárcabarát módon intézhetik a bevásárlást. Ötödik üzletünk központi elhelyezkedésének köszönhetően újabb városrészek lakóihoz kerülünk közelebb. Könnyen eljuthatnak hozzánk, mivel új üzletünket a belvároshoz közel nyitjuk meg. Autóval érkező vásárlóink számára – a vásárlás idejére, a rendelkezésre álló szabad helyek számának erejéig – ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Áruházunk tömegközlekedéssel szintén egyszerűen megközelíthető, hiszen a buszmegálló éppen az áruházunk előtt található.

Nyitási akció – jöjjenek el, nyissunk együtt!

Jöjjenek el új áruházunkba, ismerjék meg nyitási ajánlatainkat! Április 20-ától 22-éig, illetve a készlet erejéig számos élelmiszert kínálunk a megszokottnál is kedvezőbb áron, de konyhai, fürdőszobai, kerti és sporteszközök, szerszámok is várják Önöket, akár 70%-os kedvezménnyel. A nyitás alkalmából „Azon melegében” látványpékségünkben valamennyi helyben sütött pékárunkat 20%-kal olcsóbban kínáljuk.

Ha az első 300 vásárlónk egyikeként érkeznek, még LEGO-t is kapnak ajándékba! A nyitás napján 10 óráig minden 5000 Ft felett vásárlónk megpörgetheti a szerencsekereket, hogy garantált nyereménnyel térjen haza.

Bármilyen értékben is vásárolnak nálunk, 15. születésnapi játékunkban is részt vehetnek, május 10-éig. Csupán a blokkon szereplő AP-kódot kell feltölteniük az aldi.hu weboldalra, és megnyerhetik a 600 db 25 000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét vagy az 1 millió Ft-os fődíjat a játék végén. Nyitási akcióinkról és nyereményjátékainkról bővebben olvashatnak az aldi.hu oldalon és közösségimédia-felületeinken.

Új áruház – megszokott ALDI minőség

A legújabb belső dizájnunk alapján kialakított eladóterünkben egyszerű, kényelmes és olcsó a bevásárlás. A zöldség-gyümölcs pulton mintegy 120-féle friss, többségében magyar forrásból származó zöldség és gyümölcs várja Önöket. A 100%-ban magyar tartásból, vágásból és feldolgozásból származó állandó frisshús-kínálatunkban vevőink mintegy 50-féle friss szárnyas-, sertés- és marhahús közül választhatnak. 65 alapvető tejtermékünk és valamennyi tojás is kizárólag honi forrásból származik. „Azon melegében” látványpékségünk gazdag kínálatában pedig a helyi és környékbeli beszállítók pékáruit is megtalálják.